Az Ön élete is stresszes? Nem tudja kizárni a rossz gondolatokat és az idegességet okozó embereket? Ez esetben célszerű olyan masszázson részt vennie időszakosan, ami segít legyőzni a lelket és testet romboló stresszt. Az Óbuda masszázs hétköznaponként reggeltől estig vehető igénybe. Egy alkalom a szakembernél minimum 45 percet vesz igénybe. Így a pihenőkkel számolva, 7-8 ember fordul meg nála naponta, a problémától függően.

Akinek komolyabb gondjai akadnak vagy fájdalmak kínozzák, mindenképpen kérjen több alkalomra szóló kezelést! A különféle masszázstechnikák és fogások nemcsak a testet képesek ellazítani, mert a lélekre is ugyanolyan jó hatással vannak.

Az Óbuda masszázs képes lelassítani a szívritmust, aminek hatására csökken a vérnyomás és szabályosabb légzés alakul ki. Ezen kívül segíti az elalvást is. A különböző mozdulatok megfelelő sorrendben történő használata fokozza az izmok teljesítőképességét, továbbá megszüntethető a hát-, a fej-, a derék- és a nyakfájás is. Ráadásul az anyagcsere is fokozható hosszútávon.