Szeret sportolni, és már régóta arra törekszik, hogy fizikumát napról-napra csiszolja és fejlessze? Szereti mindezt stílusosan tenni? Remek hírünk van, az okos karpánt magába foglalja az esztétikus megjelenést és minden olyan fontos információt, ami a napi mozgás teljesítményére vonatkozik.

Az okosórákra jellemző, hogy méretük kompakt, és rengeteg olyan funkcióval rendelkeznek, amelyek már-már lehetővé teszik, hogy felcseréljük a mobilunkat e remek termékre. A karórák roppantul praktikusak, hiszen számos olyan helyzet adódhat az életünk során, amikor helyszűke miatt, nem tudjuk magunkkal vinni a mobilunkat vagy a tabletünket, és ekkor jön igazán jól a csuklónkon ékeskedő okoskaróra.

De mit tud egy okos karpánt? Időmérő funkciója mellett, jelzi a telefonunkra beérkező hívásokat, méri a pulzusunkat, felügyeli az alvást és emellett vízálló is. Ráadásul az okos karpánt ára rendkívül jutányos, így Önt sem állíthatja meg semmi, hogy beszerezzen egyet- vagy akár többet is, ha így szeretne kedveskedni a családtagjainak.