A nem vényköteles orvosságok megvétele ma már nem ütközik semmilyen akadályba, sőt, nagyon kényelmesen be lehet ezeket szerezni. A ligetpatika.hu online gyógyszertár hatalmas felhozatalában minden olyan termék megtalálható, amihez nem szükséges orvosi recept. Legyen szó akár megfázásról, akár valamilyen gyomorbántalomról vagy szervezetet erősítő vitaminról, ebben a gyógyszertárban bizonyosan meg lehet rendelni.

Ha belép az említett webáruházba, megtekintheti az összes készítményt, amelyek kategorizálva vannak annak érdekében, hogy könnyebben megtalálhassák a vásárlók azt, amit keresnek. Facebook profillal is rendelkezik ez az online gyógyszertár, ahol a vásárlók követni tudják a mindig megújuló havi akciókat, valamint az új termékeket.

Saját akciós újságot is kiadnak, ami kéthavonta jelenik meg és a kedvezményes árú termékeket kínálja. Fiatalos és lendületes csapattal dolgozik az online gyógyszertár, akiknek rendkívül fontos a betegekkel történő színvonalas kommunikáció, a folyamatos kapcsolattartás és a szakmai kiszolgálás.