A kisbabák bőrét fontos és kötelező ápolni. Erre a célra a Panarom olajok ideálisak, hiszen segítenek a lazításban, nyugtatásban. Természetes összetevőinek köszönhetően, számos jótékony hatással bírnak, ilyen a bársonyosan puha, selymes és rugalmas bőr, valamint annak nyugtatása. Ilyen készítményeket azonban nemcsak a babáknak, de az anyukáknak is lehet kapni.

A Panarom Arany olaj segíthet az aranyér okozta panaszok tüneti kezelésére, valamint annak szövődményei, mint például a fájdalomérzet, viszketés és gyulladás csökkentésére. Egy héten át naponta 5 cseppet vigyen fel az adott területre a készítményből.

A borsmenta, római kamilla, cickafark illóolaj és a további összetevőinek köszönhetően, a lehető legjobb hatást fejti ki. Ezek mellett, a főbb hatóanyagok közé tartozik még az atlaszcédrus, de az orvosi levendula is. A Panarom olajok és megannyi más nagyszerű termék megtalálható a medipack.hu oldalon. A babaváráshoz szükséges eszközök is felsorakoznak a virtuális polcokon, mert a termékpaletta igen bőséges.