Biztosan mindenkinek vannak olyan családtagjai, barátai, akik rendkívüli módon kedvelik a sci-fi műfaját, sőt, kifejezetten rajonganak a Star Wars karakterekért, így őket a témához illő ajándéktárggyal lehet leginkább meglepni.

Kellőképpen megörvendeztetheti a Star Wars ajándék egyik típusának átadásával a sci-fi fant, legyen szó akár gyermekről, akár felnőtt személyről. Különleges ajándéktárgyaknak minősülnek ezek, az ünnepelt valószínűleg senki mástól nem fog ilyen meglepetést kapni.

Férfiaknak például kitűnő választás a bubblestore.hu webáruház készletén megtalálható Han Solo pénztárca. Szép példány ez a használati tárgy, amit a műbőrbe nyomott Millenium Falcon minta díszít. 6 kártyatartó rész is megtalálható benne, az aprópénz és a bankjegyek tárolási helye mellett.

Nem túlzottan méretes ez a Star Wars ajándék, így a zsebben könnyen elfér. Amellett, hogy divatos, elegáns, még igazán praktikus is, biztosan szívesen használja majd az új tulajdonosa. Lepje meg a barátját ezzel a remek tárggyal!