Kár lenne tagadni, hogy nőként imádunk vásárolni! Nagy boldogsággal tölt el bennünket, ha megajándékozhatjuk magunkat valami széppel. Az igazgyöngy karkötő előnyös választás, hiszen igazán ellenálló alapanyagokból készült. Nem hagy rajta nyomot a gyakori viselés sem. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne kellene időnként ápolni. Kevesen tudják, hogy nem muszáj egy vagyont kifizetni, ha ékszert szeretnénk vásárolni. A White & Black Jewellery weboldalán nagy leárazások szoktak lenni.

Ezeknek köszönhetően bármelyikünk vehet magának olyan igazgyöngy karkötőt, amilyenre vágyik. Például a fehéraranyból készített változat jelenleg nem kerül túl sokba. Amennyiben inkább egy komplett gyöngysort szeretnénk, akkor valamivel mélyebben kell a tárcánkba nyúlnunk. Azonban, ezek a modellek sem számítanak megfizethetetlennek. A pénzünkért cserébe kiváló minőséget kapunk, hiszen egyedi, különleges igazgyöngy karkötőt tudunk megvásárolni.

Ezeket különféle drágakövekkel is lehet díszíteni. Magyar és nemzetközi ékszertervezők munkáinak a megtekintésére szintén alkalmunk nyílik. Az interneten is megtekinthető néhány modell, de talán jobban járunk, ha személyesen keressük fel a boltot. A 13. kerületi Pozsonyi utca 33/b. címre kell ellátogatni. Itt gond nélkül megtekinthető a készleten lévő tenyésztett gyöngy karkötő. Egyszerre lehet sós- és édesvízi gyöngyökből készített változatot venni. Csak a legszabályosabb típusok kerülhetnek felhasználásra. A szakemberek segítenek kiválasztani, hogy melyik modell illik hozzánk a legjobban. Nem kell szégyenkeznünk akkor sem, ha egyikük sem nyeri el igazán a tetszésünket. A tenyésztett gyöngy karkötő egyedi elvárások szerint is elkészíttethető.

Minél részletesebben el kell mondanunk, hogy mit szeretnénk, az ékszerkészítők pedig ennek alapján valóra váltják a vágyainkat. Elképzelhető, hogy néhány hétre szükség lesz a kivitelezésre. A látványterv alapján alkalmunk nyílik majd az elképzeléseink finomításához. A tenyésztett gyöngy karkötő minden szempontból meg fog felelni az elképzeléseinknek.