Akik repülős utazásra indulnának és nem tudják sehogy megoldani a transzfert, ne is gondolkodjanak rajta tovább! Ugyanis a rendelkezésükre áll a reptéri parkoló, így a saját autójukkal is nyugodtan elhajthatnak a repülőtérre, amikor pedig visszaérkeznek, az ott fogja várni, ahol hagyták. Többféle reptéri parkoló közül válogathatnak az utasok.

Van 0-24 óráig őrzött, fedett és a Liszt Ferenc repülőtér termináljaihoz közeli is. Az őrzött variáció esetében a transzfer beletartozik a parkolás árába, ami egyébként annál kedvezőbb, minél hosszabb időszakra fizetne érte valaki. Amennyiben egy utas már korábban igénybe vette legalább egyszer a parkolói szolgáltatást, abban az esetben 10 százalék kedvezmény jár neki az eredeti árból.

Az europarkolo.hu szolgáltatásai közé tartozik még a bőröndfóliázás is, ami megóvja a poggyászt az ütési sérülésektől, illetve valamilyen szinten a lopásokkal szemben is védelmet nyújt. A reptéri parkoló lefoglalását az online felületen keresztül lehet elvégezni, ami csak pár perc.