Vannak, akik szeretnek kimondottan sportos életet élni. Ma már van megoldás arra, hogy a legextrémebb körülmények között is folyamatosan hallgathassuk a kedvenc zenéinket vagy elérhetővé váljunk másoknak. A vízálló fülhallgató pontosan ezt a feladatot igyekszik maximálisan kielégíteni. Speciális nanoaktív bevonatának hála, akár 2 méter mélységig bírja a terhelést.

Remekül illeszkedik a fülbe, ezért nem esik ki onnan könnyen. Biciklizhetünk, futhatunk, raftingolhatunk vele bátran. Érdemes próbára tenni a vízálló fülhallgató képességeit. A fejlesztések során kimondottan nagy hangsúlyt fektettek arra a gyártók, hogy a zenehangok kivételes élvezetet nyújtsanak.

A mély basszus és az igen magas skálákon énekelt dalok is tisztán elevenednek meg. A beépített mikrofonnak hála, a hívásokat könnyen vezérelhetjük és felelhetünk azokra. A vízálló fülhallgató jó választás, amit tapasztalni fogunk minden alkalommal. Egyetlen feltöltés 8 órányi fokozott használatot tesz lehetővé miközben a készenléti idő 220 órára is kiterjed.