Helytálló ruhadarab a galléros póló minden munkahelyen, mert laza, de ugyanakkor elegáns, tehát megfelel a különféle kívánalmaknak. Például a piké póló mindegyike kiváló céges viselet is lehet, ez esetben az egységes megjelenést és a megkülönböztethetőséget a logózás révén lehet erősíteni, ugyanis hasonló színű egyenruhája más vállalkozásnak is lehet, viszont az embléma biztosan nem lesz egyforma.

Rövid és hosszú ujjú piké póló modellek megvételére van kiváló lehetőség a cegespolo.eu webáruházban, ahol szakszerű módon elvégzik a logózást is a kiválasztott termékekre. Ha ezt a munkálatot is megrendeli, akkor 3%-os kedvezményt fog kapni az árucikkek díjából. Női és férfi alkalmazottaknak egyaránt vásárolható innen piké póló.

Bőrbarát pamut anyagból készülnek ezek a darabok, amire szükség is van, hiszen legkevesebb 8 órán keresztül viselik a munkatársak. Hímezni lehet a piké póló jobb vagy bal oldalára, ujjára, valamint a gallér hátsó részére. Ily módon egy kis reklámot is csinálhat a vállalkozásának.