Sokszor a gyermekek elalszanak autózás közben. Néha ez jobb is, mivel nyugodtan lehet vezetni. A gyerekülés webáruház egyik új terméke a NapUp névre keresztelt fejtámasztó betét. Amikor a kicsik elalszanak, annak ellenére, hogy be vannak kötve, a fejük ide-oda billen az ülésben, ahogy az autó vesi a kanyarokat.

Ha nem ül mellettük senki, egyedül vannak a hátsó ülésen, nincs aki megigazítsa őket. Éppen erre fejlesztették ki a gyerekülés webáruházban kapható szundipántot, ami jelenleg piros és kék színben elérhető.

A puha szivacs lágyan fogja körül a fejet az ülésen belül és a pánt, amikor elalszanak, ráhúzható a homlokra. Ébredés után ezt saját magának is felemelheti, hiszen ekkor már nincs szükség erre a biztosítékra. A pánt könnyen hozzáilleszthető a gyerekülés webáruházban kapható ülések bármelyikéhez és ugyanilyen könnyen el is távolítható amennyiben nincs rá szükség.

Fontos, hogy a mozgásban ne korlátozza a kis utast, de biztonságot adjon neki. Az is fontos, hogy az autó vezetője biztonságban tudja a vele utazókat, hiszen az ő nyugalma is lényeges a közlekedésben.