A cégalapításhoz mindenekelőtt tőkére van szükség, különben nem fogunk sokra menni. Ez magas ügyvédi díjakkal járhat, azonban a Helyben-Távban könyvelőiroda most esélyt ad az ingyenes cégalapításra az ügyvédi díjak átvállalásával.

Egy új cég esetén még nem számolhatunk akkora bevétellel, hogy ez fedezze a költségeinket, azonban ezzel a remek ajánlattal igazán alacsonyra csökkenthetőek a kiadások.

Az ügyvédi díjak részleges vagy teljes átvállalása esetén csak annyit kell tennünk, hogy a cégünk könyvelését a Helyben-Távban könyvelőirodára kell bíznunk legalább 1 évre. Az ingyenes cégalapítás megoldható Tatabányán és ekkor a könyvelőiroda fog javasolni ügyvédet, de ez történhet országosan is, amikor mi választhatjuk ki a nekünk megfelelőt.

Viszont ebben az esetben szükség lesz egyeztetésekre a távolság miatt. Az ingyenes cégalapítás remek ugródeszka azoknak, akik szeretnének pénzt megtakarítani a vállalatuk beindításakor és ezen felül még számos kényelmes szolgáltatáshoz is hozzá fognak jutni, a kiszabott könyvelési csomagnak köszönhetően.