Azoknak, akik sajnos allergiásak vagy érzékeny bőrrel rendelkeznek, nagyon meg kell válogatniuk, hogy milyen anyagokkal veszik magukat körbe, akár a tornagyakorlatok során is.

A PVC mentes, vízálló tornaszőnyeg kiváló lehetőséget nyújthat az allergiás betegségekben szenvedőknek, így garantálva az élvezetes, zavartalan edzést. Vízállóságuk miatt rendkívül könnyen tisztíthatóak. Az edzésprogramba beépített térdelő és fekvő gyakorlatok nem jelentenek többé kihívást a TheraBand által megalkotott praktikus és esztétikus tornaszőnyeg segítségével. Az összeállítás széles és sokszínű kínálata garantálja, hogy mindenki megtalálja a neki tetsző legcélszerűbb eszközt.

A szőnyegek vastagsága és szélessége két változatban kapható, míg hosszúságuk standard (190 cm). Amellett, hogy az anyag rendkívül puha tapintású, nagyon strapabíró és időtálló. A tornaszőnyeg kiválóan alkalmazható rehabilitációs célokra, otthoni tornára és mivel praktikusan tárolható, csomagolható, bátran magunkkal vihetjük a parkba vagy a fitnesztermekbe is.