Ha kell egy kis plusz, akkor nem kell mindjárt motortuningért kiáltani. Egy spéci üzemanyag adalék is elég lehet ahhoz, hogy jobb fogyasztás mellett, némi teljesítménynövekedést is tapasztaljunk.

Számos gyártó kínálja termékeit ebben a kategóriában, de nem szabad mindnek bedőlni. Sajnos sok olyan üzemanyag adalék létezik, aminek egyáltalán nincs semmilyen hatása, de vannak olyan típusok is, amelyek sajnos jelentősen csökkentik a motor teljesítményét. Érdemes alaposan utánanézni tehát, hogy melyikre esik a választás, különben a plusz kiadáson kívül nem értünk el semmit.

A jlmshop.hu kínálatában található JLM üzemanyag adalék kiváló minőséget képvisel. A terméket számos tesztnek vetették alá, így biztosan nem fog csalódást okozni. A régi, kopott motorok ismét életre fognak kelni, a speciális összetételnek köszönhetően.

Azt ne várja senki, hogy Ferrarivá változik az autója, azonban érezhető lesz a változás. Az éveken át használt különféle üzemanyagok nem kímélik a motort, ami hamar kopásnak indul. A JLM üzemanyag adalék azonban biztosítja az ideális működést.