Nem minden esetben elegendő a kiegyensúlyozott étrend a szükséges mennyiségű tápanyagok és vegyületek szervezetbe történő beviteléhez. Voltaképpen, a vitaminok egy része közvetlenül az ételekből származik, a többit pedig maga a szervezet termeli bizonyos körülmények között.

Nincs táplálkozási értékük ezeknek a vegyületeknek, viszont a hiányuk kóros elváltozásokhoz vezethet. Ha pusztán a szükséges vitaminok valamelyike nem szerepel megfelelő arányban a szervezetünkben, az rendellenességekkel, allergiás reakciókkal és betegségekkel jelezni kezdi, hogy pótolni kell a hiányzó anyagot.


Széles választékban kaphatóak a termékek a nyodo.hu webshopban, ahol garantáltan ott van az a készítmény is, amire éppen nagy szükségünk van.

Ezeket különféle kategóriák képviselik, vannak különböző nőknek és férfiaknak szánt tabletták, immunitás támogatására szolgáló vitaminok, valamint sportolóknak vagy cukorbetegeknek ajánlott változatok. A férfiak egészségéről külön gondoskodnak a gyártók, így fenntarthatják az erős testet, a bőr és haj szépségét.