Bármilyen terméket vagy szolgáltatást is szeretnél értékesíteni, a megfelelő kommunikációs csatornák kiválasztásával nagy mértékben elősegítheted a vállalkozásod fejlődését. A közösségi média igazi aduász, ha jól bánsz vele. Sokszor jóval többet ér egy kreatív gerillamarketing a közösségi csatornákon, mint bármilyen konkrét fizetett hirdetés.

No persze a közösségi médiában az a jó, hogy a Számodra megfelelő költségbeállításokkal rendelkező fizetett hirdetések által is könnyedén el tudod érni a célközönséged, akiktől szinte azonnali visszacsatolást kaphatsz.

Viszont jó, ha tudod, hogy a Facebook világán túl, még bőven létezik számos olyan közösségi média felület, ahol megcsillogtathatod a vállalkozásod értékét a piacon. Ehhez azonban tudnod kell, hogy az egyes csatornákon milyen tipikus közönséggel találkozhatsz.

Hiszen, ha tisztában vagy a célcsoportod tulajdonságaival, akkor könnyebben tudod kiválasztani a leginkább megfelelő online platformot is arra, hogy egy Számodra optimális és érdeklődő közegben nyilatkoztathasd ki a termékeddel vagy a szolgáltatásoddal kapcsolatos újdonságokat. No de melyek a legfőbb közösségi média csatornák a Facebookon kívül, amelyek hasznosak lehetnek Számodra? A Langmár Kommunikáció segítségével könnyedén képbe kerülhetsz.